Lütfen telefonunuzu dikey konuma getiriniz.

  1. Hillside City Club
  2. İletişim
ADRES
Alkent Sitesi Tepecik Yolu No: 22 / 14 Etiler / İstanbul
TELEFON
(0212) 352 23 33
FAKS
(0212) 352 78 11
Hafta içi: 06.45 / 23:00
Hafta sonu: 08.00 / 21.30
İletişim İzni

Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş.’nin işbu Web sitesinde yer alan Gizlilik Politikası’nı okuyup, anladığımı ve bu şekilde alınan aşağıdaki beyanımın geçerli olduğunu kabul ediyorum:

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yer alan kişisel verilerimin, yasalara uygun biçimde, Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş. ve Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş. adına çağrı merkezleri, bağlı şirketleri, iştirakleri, iş ortakları tarafından ya da işbu web sitesi ile sosyal medya sayfaları veya bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla her türlü kanallar aracılığı ile; her türlü ürün-hizmet tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış, pazarlama, üyelik işlemleri, bilgilendirmeleri ve uygulamaları yapılması ve Gizlilik Politikası’nda belirtilen diğer amaçlar ile, form alanlarında doldurulması zorunlu alanlar aracılığıyla, kişisel ve/veya hassas nitelikli kişisel verilerimin amacın yerine getirilmesi için gerekli olan süre boyunca kaydedilmesine, depolanmasına, güncellenmesine, periyodik olarak kontrol edilmesine, yeniden düzenlenmesine, sınıflandırılmasına, muhafaza edilmesine ve sair suretler ile işlenmesine; Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş.’nin kaydettiği kişisel bilgilerimi; bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi kapsamında gerektiğinde bağlı şirketleri ve iştirakleri ile, yurtiçi ve yurtdışındaki iş ortakları ile, Web sitesi barındırma, veri analizi, ödeme işlemleri, sipariş işleme, bilgi teknolojileri ve ilgili altyapıların sağlanması, müşteri hizmetleri, e-posta gönderimi, kredi kartı işlemleri, denetleme ve benzer hizmetleri sunan üçüncü kişi hizmet sağlayıcıları ve tedarikçileri, sigorta şirketleri ile paylaşmasına veya bunları ifşa etmesine, yurt dışına aktarmasına, tereddüde yer vermeyecek şekilde bilgi sahibi olarak, aydınlatılmış açık rızam ile onay veriyorum. Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş.’ye verdiğim iletişim bilgilerimin Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş., bağlı şirketleri, iştirakleri ve iş ortakları tarafından e-posta, SMS ve direkt posta yolu ile reklam ve tanıtım amaçlı olarak kullanılmasına muvafakat ediyorum.

Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş. / Hillside City Club Etiler
Mersis No:0103004594400011
[email protected]
İdari Merkez: Nispetiye Caddesi, Ahular Sokak No:6 Etiler, İstanbul
ADRES
Pınar Mahallesi, İstinye Bayırı Cd., 34460 İstinye / Sarıyer / İstanbul
TELEFON
(0212) 367 20 00
FAKS
(0212) 367 20 01
Hafta içi: 06.45 / 23:00
Hafta sonu: 08.00 / 21.30
İletişim İzni

Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş.’nin işbu Web sitesinde yer alan Gizlilik Politikası’nı okuyup, anladığımı ve bu şekilde alınan aşağıdaki beyanımın geçerli olduğunu kabul ediyorum:

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yer alan kişisel verilerimin, yasalara uygun biçimde, Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş. ve Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş. adına çağrı merkezleri, bağlı şirketleri, iştirakleri, iş ortakları tarafından ya da işbu web sitesi ile sosyal medya sayfaları veya bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla her türlü kanallar aracılığı ile; her türlü ürün-hizmet tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış, pazarlama, üyelik işlemleri, bilgilendirmeleri ve uygulamaları yapılması ve Gizlilik Politikası’nda belirtilen diğer amaçlar ile, form alanlarında doldurulması zorunlu alanlar aracılığıyla, kişisel ve/veya hassas nitelikli kişisel verilerimin amacın yerine getirilmesi için gerekli olan süre boyunca kaydedilmesine, depolanmasına, güncellenmesine, periyodik olarak kontrol edilmesine, yeniden düzenlenmesine, sınıflandırılmasına, muhafaza edilmesine ve sair suretler ile işlenmesine; Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş.’nin kaydettiği kişisel bilgilerimi; bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi kapsamında gerektiğinde bağlı şirketleri ve iştirakleri ile, yurtiçi ve yurtdışındaki iş ortakları ile, Web sitesi barındırma, veri analizi, ödeme işlemleri, sipariş işleme, bilgi teknolojileri ve ilgili altyapıların sağlanması, müşteri hizmetleri, e-posta gönderimi, kredi kartı işlemleri, denetleme ve benzer hizmetleri sunan üçüncü kişi hizmet sağlayıcıları ve tedarikçileri, sigorta şirketleri ile paylaşmasına veya bunları ifşa etmesine, yurt dışına aktarmasına, tereddüde yer vermeyecek şekilde bilgi sahibi olarak, aydınlatılmış açık rızam ile onay veriyorum. Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş.’ye verdiğim iletişim bilgilerimin Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş., bağlı şirketleri, iştirakleri ve iş ortakları tarafından e-posta, SMS ve direkt posta yolu ile reklam ve tanıtım amaçlı olarak kullanılmasına muvafakat ediyorum.

Attaş Alarko Turistik Tesisler A.Ş. / Hillside City Club İstinye
Mersis No:0103004594400011
[email protected]
İdari Merkez: Nispetiye Caddesi, Ahular Sokak No:6 Etiler, İstanbul
HILLSIDE LEISURE
PARTNERS
Deniz Bank Türk Telekom Prime Powerade Under Armour